aku pilih GERMANY

Views


 
 
walaupon sesibuk mane atau semalas mana ..aku tetap join segmen bro apit ni ..haha..sory! dah lama dapat doodle ni ,tapi sekarang baru sibuk nak tunjuk ..hehe..layan je r..

http://3.bp.blogspot.com/--Rp1tK4twiQ/T9I0feJ6irI/AAAAAAAAJKU/CZz-ntNPzu8/s1600/Germany+7.png

comel kan? yeahhh!! aku sokong germany !! walaupon aku tak tahu ape - ape pasal team ni pon..hehe..
korang pulak pilih ape dalam EURO 2012 ni??


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

8 comments:

Riena Haiqal said...

tetap setia dengan England dan germany.. hehehehehe.. :)

Ayuni Yusop said...

Saya pun pilih germany...Tak sabar nak tengok germany lawan belanda dengan lawan denmark..harap germany akan menang!!

Hotz Mumma said...

salam perkenalan..
HM tak tau nk pilih yg mn 1..bab tak pernah tgk football EURO ni lg..
buta sukan..hihi..
(^____________^)

www.azrulin.blogspot.com

SI COMOT said...

jemput join
http://f4chumel.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-al-qaseh.html

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com
http://thesoaplicious.blogspot.com

misz sheyla said...

spain.....jerman...oyeaahhhhhhhh... tapi sekali pun tak pernah tengok ag hihihi

zOeY zAu YaH said...

amboii comelnya doodle bola hihi

Cik Fie said...

WAJIB BACA (!) Entri Ini Khas Untuk Pemenang , Peserta Dan Sponsor Random Giveaway By Cik Fie :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/perhatian-entri-ini-khas-untuk-pemenang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...