segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS

Views


THIS IS STICKY POST !






SYARAT - SYARAT UNTUK JOIN :


1. Follow blog ni . (wajib)
2. Tolong like fanpage BUDAK SEMPOY . (wajib)
3. Like sekali sponsor topup INI dan INI (insyaallah,jumlah topup akan ditambah)
4. Buat entry bertajuk ' segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS '
5. Copy dan paste banner kat atas tu kemudian backlink ke link entry ni .
6. Dalam entry serta kan detail kat bawah ni :
  • Nama blogger korang ?
  • Jumlah follower yang korang idam/target ?
7. tag 3 orang membe dan pastikan mereka tahu .
8. tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen ni .
PERHATIAN :
1. Blog top referral url ke segmen ni akan dapat topup sebanyak rm10 ,so promote lah habis - habisan ! (pemenang akan dipilih selepas segmen ni habis)
2. Rajin - rajin lah follow perserta segmen ni ,kata nak jadi blogger famous !
3. Mesti tinggalkan komen di setiap entry blog yang sudah korang follow tu tau
sebagai contoh : ' saya follow sini dari segmen yang sama '


TARIKH TUTUP : 31/5/2012







Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

74 comments:

ejulz said...

smoga tercapai cita jadi bloger famous.. :)

Pecinta pink^^ said...

saya join di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

aisyah humaira' said...

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Syuhada Nasya said...

http://nuramirul.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

♥ Cik Pelangi ♥ said...

saya join ye :)

http://diyanarauzi92.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Riena Haiqal said...

nak sangat join segmen ni.. tapi aduyai takder masa sangat ar.. bz jer memanjang...

TheNS :) said...

sy join :)

aien said...

http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Hafizah Zainal Abidin said...

Hai sponsor Random GA By Cik Fie :)
boleh buat entri berkaitan pasal entri kat bawah ni n share kat orang ramai ? supaya banyak org sponsor GA ni . TERIMA KASIH ! :D
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/pencarian-sponsor-random-giveaway-by.html

Eikyen said...

http://allabouteikyen.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Nurul Ezatee Roslee said...

Joined !

http://nurulezateeob.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Ratu Lissa said...

good luck sis :) harap2 ramai yang join :D hope sis dapat visit me back bila free :)

http://lisa-love-life.blogspot.com/2012/05/lagi-lagi-pasal-follow-follow-follow.html

Maya said...

joined :p

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Liyana Jasmi said...

Saya nak join! ^_^ :~
http://liyanajasmi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

SUFIANA1992 said...

saya join ye

http://sufiana1992.blogspot.com/2012/05/aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Nizam Erul said...

http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Sakura Aihana said...

hana join ya.....yeppppyyyyy >.<
http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Sakura Aihana said...

hana nak jmpt join segmen hana juga ya.....

http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-its-you-i-review-you.html

Ain Zuhairi said...

Ain join :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Jeda Donghae said...

Saya pown nak jugak!
http://najdahkamar.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

DakVanila said...

http://dakvanila.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Farra said...

http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous-with.html

join :)

eyda lha ♥ said...

saya join:P
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/aku-nak-jadi-blogger-famous.html

hawa said...

salam :)) JOINED :^^

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Lily said...

Lily join :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Miss Star said...

sy join ye..

http://frinesfunky.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

anna said...

ana join http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html ^,^

ieka farhana said...

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

joined

farah.fauzi said...

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Nabila Medan said...

join :)
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

amercorner.blogspot.com said...

joined :D harap dapat jadi top or mana2 lah asalkan dapat bawa balik hadiah http://amercorner.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Mohd Noor Shawal said...

Shawal join!! http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/05/aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Nicky said...

http://single-mingleeu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

join :)

akeed said...

sudah join!!yepeee!!

http://ceriteraakid.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

yayahnasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/05/aku-nak-jadi-blogger-famous.html#links


turut serta segmen ni :)n dah follow awk tq

uncHa said...

gud luck all :)

AisyahNabila Husna said...

join

http://kuzumahachirodisini.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Eimah Lolo said...

http://eimahlolo.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html
Saya join !
Doakan sya :)

ila said...

ila joined

http://cadbury-lurve.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Cik Hawa Eman said...

saya join

http://anakemakdanayahh.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Miss BaNu said...

joinnnnnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

♥ ! Mrs Azidi ! ♥ said...

sis.. sy join..

http://panasonicgirl.blogspot.com/2012/05/aku-nak-jadi-blogger-famous.html

nuur dhia said...

sy join ye-
http://wwwdyawanavochelle.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

zOeY zAu YaH said...

bgus..

NURUL AMEERA said...

join jugak :)


http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

NinaChocotaz said...

achummm....
nak join jgk boleh ??
http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Eppy Naza said...

assalamm.jom join segmen ni pulak..
http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html

cнιզ иιƉα [Jang Seung Young] said...

thanxx sbb jemput nida kat segmen ni.. :) da pon join! :) ::
http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Myza Diaries said...

saya join :)

http://diariesaya.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Hanif Idrus said...

wah!!!dah ramai join ni..

Haniccoklat said...

sis.. hani join

http://imanseoranggadiz.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Yumida said...

join:

http://umikasum.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Sherry said...

http://isherrygo.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

join

han yongyoo said...

joinn ~

http://doubleydv.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

miss zierazif @ sweetheart said...

sis.. ziera join

http://zieramaru.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Hαиα Mιи; said...

Saya join :D

http://awesome-incredible.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Cik Fie said...

Jom Ramai2 Join Giveaway Baru Ni !! Terhad Untuk 200 Peserta Sahaja !! CEPAT !! :D
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/peserta-random-giveaway-by-cik-fie_26.html

Nurain A.K.A (Ain) said...

JOIN ;)

http://liltingmelody.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Farra said...

http://meowwcomel.blogspot.com/2012/05/aku-nak-jadi-blogger-famous.html

oke saye dh join ...

Dini ✿ said...
This comment has been removed by the author.
najwa said...

saya baru join.. please follow blog saya.. saya akan follow blog awak semua pula.. :D

najzul.blogspot.com

najwa said...

dah join.. follow saya ok.. saya follow awk semua pula :D
http://najzul.blogspot.com/2012/05/aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Dini ✿ said...

yang ni baru betul , yang tadi silap

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

syafiqah said...

join
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Nurul Najwa said...

saya join.. follow saya ok :D
najzul95.blogspot.com
saya akan follow awak semua juga :D

Cik Fie said...

Jom Ramai2 Join Giveaway Baru Ni !! Terhad Untuk 200 Peserta Sahaja !! CEPAT !! :D
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/peserta-random-giveaway-by-cik-fie_26.html

Nor Fadzilah said...

Saya join ! Follow saya ok ? (:
http://ilahstorieshere.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Mumbling online............. said...

saya dh follows awak..!!!

Zie Madini said...

whoaaaa...ramainya join. hehe :D

Aifa Annyss Farhana said...

ada masa lagi ni walaupun last minute i guess. aifa join. harap2 boleh menang n jadi oemes. :D

http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

atieyn said...

join last minit..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

LYAfrina said...

dah x sempattt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...