peserta segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS

Views





alhamdulillah ,ada jugak orang nak join segmen ni..sebenarnaya segmen ni untuk berkenalan sesama blogger, yelah nak tambah - tambah follower lah kata kan ,sebab tu aku tanya soalan ni "berapa jumlah follower yang korang nak?" ,saje nak tahu ..mane lah tahu kot - kot segmen ni boleh membantu impian korang tu kan?..(sebenarnya aku lagi over,kalau boleh nak 10k follower,ala macam lyssa,dia idola aku ,hehe !! perasan lebih je aku ni)
sape yang belom join lagi KLIK SINI

oke jom start !!




Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

10 comments:

Zaidalifah Hussin said...

sapa yg belum follow

http://kumahuitu.blogspot.com

sila la follow & tinggalkan blogwalking nnt bonde blogwalking balik tq...

tq ainie sempoy msk bonde dlm bloglist diatas.

aisyah humaira' said...

huhu..no 2 :)
sape tak nak famous..hihi :)

Princess Syazliyana said...

syazliyana lah dear ;) org slalu tersilap eja nama sy . di sekolah pon sme je -.- HAHA . jgn marahhhh ~ :p


#28 :D

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

no 41! :) ermm bkan chia nida laa..chiq nida.. :) heheh..

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@cнιզ иιƉα [T.O.P] erkk..ok ,sory ! sy rabun

Meeeeera said...

Saya Nak JOIN Segmen ini ! http://ameerajuliyana.blogspot.com

Meeeeera said...

Done ! http://ameerajuliyana.blogspot.com/2012/05/nama-blogger-ameera-juliyana-jumlah.html#links

farranadeya said...

http://kisahhidupnadeya.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

#farra done :)

hawa said...

yg last , atien , page not found :) sebab ada tanda %% kat belakang XD

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@hawa

tq hawa..sy da betol kn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...