bila menjelang esok ...arghh..takot nye !

Views


 
 
 
 
urmm ..pejam celik je ..besok dah hari jumaat ..makne nya besok lah hari temu duga aku !! ..arghhhh tidakkkkk ..rasa takot ,risau ,gelabah ,cuak erkk kira semua ada lah ..fist time lah kate kan ..hurmm..agak - agak dapat tak ekk?
 
masa hari tu ,aku pegi kluang, then masa parking tu ,ada orang selit kertas jawatan kosong pulak kat van aku .. belek punya belek ,macam berminat pulak ..nak tengok kertas jawatan kosong tu ?
jap - jap nak cari ,then snap gambar kejap ...

haaaaahh ni dia..


kalau tengok pada gaji dia ,macam best je kan ..tapi mustahil lah !!! paling - paling pon 4 - 5 ratus je  ..

nak mintak tolong korang wish me luck ok?


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

2 comments:

jia creatifelt said...

ni kerje perr?goodluck dear...:-)

Elysa Sofia said...

selamat berjaya temuduga tu :) pasal kerja sambilan tu,gaji dia macam agak meragukan lah.starter je dah 2k ? :0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...