blog dalam proses ubah suai

Views
 
 
hadoii !! pening nye kapale ..
korang perasan kan somothing kt blog aku nih ..
yes ! blog aku sedang di ubah suai .. 

tapi ..tak semudah di sangka !! penat lah ..
ni siap edit pon paling - paling 3 - 4 hari ni ..hehe
pening kepale tengok code - code ni semua ..
asyik tak menjadi jek !!
tension !! gara - gara nak pakai template simple lah ni ..
uhmmm .. rindu pulak kat rupa blog lama ..

NOTA KAKI : takot blog lama lagi cantik lagi dari blog baru ni ..ade sape - sape sudi TOLONG tak ???


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

23 comments:

aDaNi isMaiL said...

comel la blog ni warna purple.follow la blog saya.http://kelipkelipsiang.blogspot.com/

~didiey~ said...

didiey pown ngah edit2 blog...huhu...payah!dah laa xreti menda2 tu sume.

Mieya Atiera said...

takpe, buat perlahan-lahan. take your time :)

Neiaa said...

berblogwalking sambil follow awk,..jemputlah ke blog saya, ada contest best! http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Selamat mengedit.:) Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Cik Fie said...

Salam . Leyh X Tlg Promote GA Saya Ni Pkai Link Blog / Link Entri GA Kamu ? Please...Sebab Maybe GA Ni Akn Diawalkan Tarikh Tutupnya :)

http://alturl.com/3zcew

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Kitty Kawaii said...

Assalamualaikum dear..jom join contest..=)

http://mykittykawaii.blogspot.com/p/contest-giveaway.html

nis said...

jom join

http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

twinscraftlife said...

Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com

TintaMerah said...

singgah n follow sini.. jom singgah http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/10/gaya-rambut-elegan-formal-untuk-lelaki.html

TintaMerah said...

singgah n follow sini.. jom singgah http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/10/gaya-rambut-elegan-formal-untuk-lelaki.html

rafflesia said...

xda backup ke template lame? tp cun dah blog ni :)

FaLya said...

jom join GA di sini >> http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

pelbagai hadiah menarik di sana:)

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

ELFarahin said...

Jom JOIN segmen saya :)
http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/segmen-k-blopper-card.html

wisata outbound malang said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Meera Ishak said...

hai meera tag sini http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesome.html :)

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

De' Wanie said...

comel je blog awk dik..hehe..;)

saifudin abu izzudin said...

v

amer akat said...

Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...