sape dah tengok cerite chow kit?

Views



 
 
 Filem Melayu Malay Movie
 
sape dah tengok cerite ni ? wahhh..untung nye..best tak ??
aku pon teringin jugak nak tengok ,tapi tunggu CD je r..aku sekarang mane ada masa nak berjalan - jalan ,berdating - dating pergi tengok wayang ,..buzy dengan amir je lerr kat rumah,lagi 1 tengah pokai pulak tu!
 
 oke takpe ,kite layan sinopsis je lah dulu ..

Sekumpulan kanak-kanak jalanan yang terbiar harus mengharungi kehidupan yang penuh dugaan di Chow Kit. Tetapi apabila Tika dirogol, mereka perlu bersatu untuk mencari keadilan dan jalan penyelesaian jikalau tidak, banyak lagi nyawa yang akan terkorban.
Sementara itu, seorang bekas ahli kongsi Chow Kit yang baru dibebaskan dari penjara berazam untuk memulakan kehidupan yang baru. Namun dia terjebak semula ke dalam kehidupan silamnya dan bersetuju untuk menjalankan satu tugasan terakhir. Tetapi apabila tugasan tersebut menjadi huru-hara, dia mesti berusaha untuk memperbetulkan keadaan jikalau tidak, kebebasan yang baru dikecapi akan hilang begitu sahaja.

kat bawah ni pulak trailer die je,bukan full movie tau!


NOTA KAKI : bagi sesiapa yang dah tengok tu ,berapa bintang korang nak bagi mengikut kesedapan cerite ni ?1~10


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

1 comment:

siti zarinah said...

di tag di http://szgiveaway.blogspot.com/2012/05/like-share-win-contest-awesome-prize.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...