lirik untuk dia (sleeq dan najwa latif)

Views


 
 
hehe..aku ni asyik update blog je..ape - ape ntah je..hehe

kalau korang perasan aku dah tukar lagu dalam blog ni ,suka tak ??
kalau tak suka sila PAUSE !
 
oke ,fist jumpe lagu ni bukan kat radio ,tapi kat blog orang !..hehe..biase r,aku kan rajin BW ! hehe..(ok aku perasan!) mula - mula ingat lagu korea ,then bila dengar lame - lame ,ok aku salah!..hehe
 
sape yang suka tu ,jom melalak same - same !
 
[Sleeq]
Kuatkan radio, kuatkan radio anda
Kuatkan radio, kuatkan radio
Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Dia penuh gaya, semuapun nak bayar
Memang selalu belanja
Mungkin anak orang kaya
Kadang kala pabila
Dia ke Singapura
Tak duduk rumah saudara
Dia inginkan Shangrila
Bertemu di Facebook
Beberapa hari kemudian
Mungkin gua comel kot
Ajak ku jumpanya di KL, Ooh KL
Oh lupa bilang gadis ni KL
Tak cakap kosong dia memang begini
Akhirnya dapat tahu dia punyai lelaki
Lelakinya pula kan bawa Mercedez
Apa saja dia minta dia memberi tetapi
Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu, ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
[Najwa Latif]
Engkau Punya Gaya
Walaupun tak kaya
Bukan paras rupa yang aku pandang sahaja
Mungkin kau lihat ku
Ku banyak berbelanja
Tapi sebenarnya ku biasa-biasa saja
Bertemu di MukaBuku
Ku jatuh hati padamu
Bukan tak nak mengaku
Tapi hati rasa malu
Senyum mu menawan menawan
Kau buat hatiku tertawan
Ada sesuatu yang kau perlu tahu
Tentang diri aku dengan lelaki itu
Meski dia bisa beriku apa sahaja
Tapi itu semua tidak boleh beri bahagia (bahagia)
Itu bukan segalanya
[Sleeq]
Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
[Najwa Latif]
Jadi engkau yang patut, yang patut
Memberiku segala
Kerna engkau mampu, ya engkau mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk aku (okay)
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku (untuk kamu)
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku
  
 
 

Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

5 comments:

aquagugurl said...

ainie, my favourite song skrg..x kira la w/pun lagu ni utk.org2 muda..akak tetap suka.. ;)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@aquagugurl same lah,best kan lagu ni.. ^__^

aquagugurl said...

harus suka..klu x,bukan fav.song akak ler..hehe

hatiAMIRA said...

tp suara najwa kecik gile kan nyanyi lagu ni .

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@hatiAMIRA tahu takpe..macam suara budak2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...