dapat vote/nangs dari innit !

Views


 
 
semalam mase time 11 lebih gitu r , aku try jenguk - jenguk kat innit ..

wahhh..nak tahu ni fist time org vote/nangs entry aku sampai 7 ! hehe..ok aku jakun !





selama ni paling banyak pon 3 or 4 jek ..ohh sadiss!!..hehe

ni story semalam tapi baru nak kecoh pagi ni ..hehe
then hari ni ,pegi cek lg ..tengok - tengok dah 11 vote/nangs lah ..


yeahh2 ..hope lepas ni dapat banyak lagi vote/nangs ! ,chayokk - chayokk !!

mari kongsi berapa banyak vote/nangs yg pernah korang dapat ek?



NOTA KAKI : aku letak picture tu semata - mata nak share perasaan aku je ft tunjuk bukti bukan cakap kosong... BUKAN NAK MENUNJUK - NUNJUK !..MAAF KALAU ADA YG MENYAMPAH..





Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...