corneto black and white

Views


 
 
korang dah rasa aiskrim corneto yang baru tu ?? alaa..yang black and white tu lah..

hehe..yeahhhh!!! ..aku dah rasa dah semalam ,sambil - sambil tengok movie jangan pandang - pandang.. sape belom tengok movie tu boleh klik SINI ...urmm..memang dah lame dah aku " mengidam " aiskrim ni..sjak fist time iklan die kluar kat tv lagi..

oke, sekarang memang puas hati r..

thanks to my hubby sebab dah belanja ayang mu ini !! hehe..

oke, ni sebagai bukti ..hehe.

sory gambar kabur sikit..henset murah lah kate kan..

malu nak tunjuk muka aku tengah mkn ,so snap gambar amir je lerr..


sambil - sambil tu jom kite layan video die !

NOTA KAKI : pehh, memang sedap gile!..rasa macam nak beli hari - hari jek !..
korang dah rase?..kalau belom,,cepat - cepat ! pegi beli !..hehe..tak nyesal lerr..baru rm 2.20..


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

1 comment:

sissyira said...

salam..

murah dah tu...boleh cuba

cuma x nampak lg kat kedai rasanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...