dapat doodle lagi dari bro apit !

Views


 
 
tadi bukak je blog, tengok kat komen ,wahhh..bro apit dah siap buat doodle lah !! yeahh !!!

chomel gile macam aku..haha.(perasan kejap)
 
http://3.bp.blogspot.com/-_YtSLmRx5RQ/T6qHCTlPXRI/AAAAAAAAIIw/VOYETTGoYcs/s1600/AINIE.png
 
 memang syukur gile r ..nak tahu sebab ape ?? sebab aku ni perserta yg terakhir ! (perserta yg ke 50)
mase nampak segmen die kat dashboard aku dulu, rasa macam was - was je nak join sebab time tu dah pukul 10 ,bro apit buat segmen ni time pukul 8 ..pehh! belasah je r.. tup - tup dapat pulak !!!..
 

Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...