jom tengok movie jangan pandang - pandang

Views



 
 
 
 
heyy semua..boring gile kan petang ni..

urmm..kite tengok movie nak??sape - sape yang belom tengok movie jangan pandang - pandang ,jom kite tengok same - same !!!
 
tapi sebelom tu kite baca dulu sinopsis die ..
Empat pelajar kolej iaitu Ajis (Zizan Razak), Ben (Nas-t), Yaya (Sara Ali) dan Diana (Anith Aqilah) ditugaskan untuk membuat satu tugasan mengumpul maklumat tentang artifak-artifak di Gua Bewah. Tugasan berkumpulan memaksa mereka mencari ahli kumpulan kelima, Marsha (Miera Liyana), seorang gadis gothik yang penuh misteri. 
Tiba di jeti Tasik kenyir, mereka bermalam di sebuah rumah bot kepunyaan seorang lelaki misteri yang dikenali sebagai Ang Bob (Azhar Sulaiman). Bermulalah pengalaman pelik dan ganjil serta menakutkan sepanjang mereka mencari artifak di gua tersebut. Abang Bob tiba-tiba menghilangkan diri, manakala bot pula tiada minyak. Ketika mencari bantuan, mereka sesat di hutan dan tidak menemui mana-mana kawasan kampung mahupun jalan kembali ke bot. Akhirnya mereka terpaksa bermalam dan berdepan dengan pelbagai gangguan.

oke jom nonton !!..hehe..




Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

6 comments:

aquagugurl said...

akak dah tengok movie ni..not bad..ada sesetengah part kelakar,ada tu tak baper nak kelakar..

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@aquagugurl oohh..sy plak bru je nk tengok ni

Cik Puan Muda Umi said...

saya lagi la,smpai sekarang tak tgk2..ahaha..nk download,berukband semput..hehehe

Si Matatajam said...

Hantu dia klaka la citer ni. Follow back ye

Myvitrd said...

dah lama tak masuk panggung sejak ada anak ni. :-)

anaz said...

kite pn dh tngok,kelakar arh jugk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...