aku hiris tangan sebab suka - suka

Views


 
 
hahahaha.. tak boleh blah tajuk kat atas tu ..saja nak tarik korang supaya baca entry ni..
tapi memang betol pon aku hiris tangan ..nak tengok?? tapi bagi yang tak tahan tu tak payah lah tengok,kang muntah pulak..hehehe..




jangan tertipu !! ni cuma special effect je ..make up semata - mata tau..
thanks pada nadhira izzati sebab buat tuto ..(klik sini untuk tengok video tuto) tapi barang tak cukup sebenarnya ..tu yang tak nampak betol - betol real !! ..eyeshadow coklat dengan merah takde ,foundation pon warna die ntah pape je..arhh..lantak ! ..akhirnya dapat la hasil macam di atas..hehe..darah tu aku search je kat youtube..nak tahu cara buat? hehe..pakai nescafe ,madu ,inci merah ..korang try la..

lepas da buat tu,aku masokkan dalam facebook ..nak tahu ape respon orang?tengok bawah..


tergelak - gelak jugak baca komen diorang ..hehe..tapi bangga .. 

urmm pasni nak buat tangan terbakar pulak r..ala macam gambar kat bawah ni..

kebas gambar ni dari blog nadhira ..hehe..owner blog jgn marah ea..

memang awesome gile r..!! tunggu owner blog tu buat tuto r..

pastu teringin nak buat muka yang takde kening tu ..nak usha lebih ? pergi blog nadhira izzati je lah ..

NOTA KAKI : make up biase pon masih terkial - kial ,ade hati pulak aku nak buat make up special effect ni ..huh!


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

4 comments:

Riena Haiqal said...

ish ish ish.. ingatkan betul2 tadi.. hihihihih.. terbaikkk ar macam real pula..... huhu

@ deqla manjew said...

owhh... kenal sgt dye tu..mmg berbakat orgnya..

Nadhira Izzati said...

wahh goodjob dear sbb try buat hehe congratz walaupun cubaan pertama tapi jadi juga. cuma bagi gelap lagi kat sekeliling luka tu bagi nampak macam bengkak sket.. tapi apa2 pun nice try... jadi gak :)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@Nadhira Izzati hehe..tq sebab sudi bagi komen..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...