tolong !! blog aku buat hal ke??

Views


 
 
aku pelik ni ,tibe - tibe blog aku buat hal !!! atau pon lappy aku yang buat hal???
sejak petang tadi ..dah lain macam layout aku ni ..try tengok kat bawah ni..



ingat kan sidebar hilang ,rupanya sidebar tu turun ke bawah ..


ape hal ? ishhh ..benci nya !! ..tak tahu kat mane silap nya..hurmm..pastu ingat blog aku je tak betol ..rupanya blog orang lain pon same jugak ?? oke sebagai contoh ..blog lyssa ..


body blog tu macam senget ke tepi kan?? sidebar dia pon turun ke bawah,..


apesal ni ? ishhh !! hilang mood betol lah ..lappy aku ke yang buat hal ??
 
korang yang masok blog aku ni ,nampak macam ni jugak ke?? ke macam biase jek??


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

1 comment:

NOOR FATIN said...

skrg ni tengok ok ja. kemas ja. tenet slow kot ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...