menjana pendapatan ,dengan modal rm25 je!

Views


 
 
korang nak tahu cara senang dapat duit? hehe ..mesti la ramai nak tahu kan?? sebenarnya ,zaman sekarang ni mane ada cara senang dapat duit ?? takan duduk rumah goyang kaki je duit tiap - tiap bulan masok bank kan?

memang best la kalau gitu ..hehe..aku pon nak!!
oke ,sebenarnya dalam entry ni ,aku nak share la cara kite nak buat duit.. die tak senang dan tak lah susah sangat ..insyallah kalau kite rajin ,datang lah duit tu kat kite..

kerje die sekarang ni ,cuma cari orang daftar dengan kite je .. ala macam churp - churp jugak ..tapi churp - churp ,kalau orang daftar dengan kite ,cuma dapat seringgit je kan ? kalau bende ni kita boleh dapat 6 ringgit ..dan duit tu akan berganda ..

haaa..senang je kan? alaaa .korang ajak je pakcik ,makcik ,ayah ,mak ,nenek , atok ,korang daftar dengan korang .. cuma bila daftar tu kena bayar 25 ringgit ,haaaa ..part ni paling tak best kan? kena bayar pulak ..

tapi ! kalau setakat 25 ringgit tu kita tak jatuh miskin lerr.. kalau korang sanggup beli lens ,skirt labuh ,baju ..kasut kat dalam internet ni yang harge nya lagi mahal ..nape tak sanggup try bende ni??

lagi satu ,jangan risau !!! ..bende ni bukan pernipuan !! aku sendiri da try ..dan aku sendiri da pergi temuduga bende ni ..(kalau bende ni tipu,aku rasa da lame tempat orang tu kena bakar! hehe)

ni sebagai bukti..

ni salah seorang castomer..rembat jap..

 
famous jugak di facebook..hehe,aku pon da like..

oke lah malas nak letak gambar die banyak - banyak ,kalau korang rasa nak percaya ,percaya lah..,kalau taknak sudah..aku tak paksa pon..tapi kalau rasa nak usha lebih ..klik je ni ---> STEP2RICH 
kat link tu akan di terang kan dengan lebih jelas..

NOTA KAKI : jangan ingat bende ni hasil yang haram sudah,,bende ni sebenarnya jual e book..duit 25 korang tu lah..nanti korang akan dapat e book..


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

4 comments:

Riena Haiqal said...

nak try juga... :)
mana tau bole tambah rezeki sikit.. :)

NOOR FATIN said...

rm25 sgt mahal bagi penganggur yg tak bekerja ;P :P

apa2 pun gudluckkk! ^__^

ejulz said...

tp kene rajin cari downline kan? hehehe

Azizi Jijicrisis said...

yeah..done follow 592...dari segmen AmerCorner gak...jemput singgah...


http://jijicrisis.blogspot.com/2012/06/segmen-team-follow-back-by-amercorner.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...