tutorial backup blog

Views


 
 
bende ni aku baru je buat tadi ..bende ni penting !!!
 
korang pon wajib buat ..saspe - sape yang belom buat tu buat sekarang !! mane la tau ade orang hack ke ape ke...
 
aku dulu da kene ..nak bace ? klik sini
 
tak pasal - pasal je kan..?
 
ok senang je ni..korang follow ni ea..

1. dashboard > setting > basic > export blog

2. pastu korang tekan download

kalau korang pakai blogger interface

1. dashboard > template 

bile korang tekan die akan keluar popup..
then korang tekan downloud full template

ok da siap !..korang simpan file tu elok - elok yek!


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...