aku terpaksa buat blog baru

Views


 
 
heyyy korang !!..cam aku lagi tak ??ala dulu ada blog LADY SEMPOY ..tapi sekarang da tukar AINIE SEMPOY ..(lebih kurang jek)

adoooiii..apa la dosa aku ni..TERPAKSA BUAT BLOG BARU !!!..

"kenapa dengan blog lama ?"

erkk..tak tahu la kenapa ..tiba - tiba blog tu tak boleh bukak..mr google ni la..saje nak cari pasal ..BENCI LA!!




haa..ni la blog lama aku..

lawa kan??huhu..lagi lawa dari blog ni..

dah la time tu aku tengah buat SEGMEN !!!sory guy..bukan salah aku... T.T  (macam nak nangis guling - guling jek)
 
nak buat macam mane?..saba je la..
first - first tu rasa truma jugak nak buat blog baru..da la susah kena edit segala bagai..pehh..nak cari follower lagi..
dulu follower aku da cecah 200 da..

NOTA KAKI : hai kena rajin join segmen - segmen lagi la ni..
 


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

2 comments:

shafiq said...

aik , alahai , kenapa lar boleh jadi sampai macam tu sekali ,

! ainie sempoy ! said...

@shafiqtak tahu la..mr google dengki kot..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...