I love BR1M

Views
 
 
Alhamdulillah ,syukur pada Allah .
Tadi Mr Posmen datang ,ingat kan hantar surat ape lah ,rupanya surat dari BR1M .
Yeahhh ! happy sangat-sangat ! tebal jugak lah poket aku bulan ni .hehe
Bila dah dapat tu ,rasa macam nak koyak rabak je aku kerja kan sampul surat tu ..
tapi aku tetap bersabar ,menunngu Mr Husben balik ,yelah tu kan surat die ,takan aku nak memandai pulokk..aku respect la wehh ..
Sabar-sabar menunngu sampai ke malam ,seksa la wehh ..
Akhirnya ,aku dapat baca jugak isi surat tu .
YESSS !! Isnin ni dah boleh amik duit tu !
YAHOOO !
Seronok kemain lagi minah sorang ni kan ..hehe
biasa lah ,kali ni aku dapat separuh dari duit tu, means RM250 lah .
Ehem-ehem ,dah boleh start berangan lah malam ni ..hehe
Nak beli ape yek dengan RM250 tu?boleh shopping sakan ni ..hehe
YAHOOO !
 
"Terima kasih BR1M"

Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

8 comments:

luqman zakaria said...

aik dh dpt..untung ler..

Syazrin Rayhan said...

dah dapat, untung la.... sy msh menunggu ne, hehehee tak sabar. Nak buat bayar pinjaman ptptn, kekekekeee :P

Ain Riz said...

mohon blanje kitee esokk . geege

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@Ain Riz

hehe..boleh2,jemput lah dtg sini

nuyui a.k.a miss YUI said...

untunga dpt ea..

Nabeel Fikree said...

Untunglah dapat BR1M. =)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Yumida Huda said...

byk 250 tuuuuuu..moga dimanfaatkan dgn sebaiknye
follow sini..jemput ke blog yumida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...