pemandu bas jadi hero

Views


 
\
 
 
cerita ni sebenarnya aku tengok kat berita hari tu..wahh ..memang kagum betol lah dengan tindakan die ! sebab die sanggup korban kan diri untuk selamatkan penumpang ..boleh dikatakan hero !!
 
nasib baik die tak gelabah time serpihan besi yang tibe - tibe melayang pastu pecahkan cermin depan bas tu,siap boleh tekan brek dan hidupkan lampu kecemasan walaupon tengah tahan sakit ...aku rasa kalau orang lain ,dah excident dibuat nye..
tapi memang kecian lah pemandu bas ni ,die mati selepas empat hari dirawat kat hospital ..sebab kecederaan kat hati dengan tulang belakang kot ..alah lupa r..pastu tadi aku tengok berita terkini ,rupanya serpihan besi tu penutup enjin@brek lori ,ntah tak pasti lagi macam mane boleh terpelating macam tu..misteri betol..
 
takpe kite layan dulu video die ni ..sape - sape lom tengok meh layan..
 


 
makin kecian bile aku dapat tau ,die dah mohon cuti sebab nak pergi holiday dengan family die ..ishhh..tak sempat nak happy - happy,dah jadi macam tu ..memang ajal die ..tapi jasa die dikenang.. ^__^


PEHATIAN : sape nak lomo @ domain free? klik SINI !! cepat sebelom khamis ni !!




Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

1 comment:

Riena Haiqal said...

sedihnnya kan.. tak sempat nak g cuti dengan family.. ajal maut semua ditangan Tuhan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...