jom tengok wayang !

Views



 
 
 
mesti baru - baru ni korang dah pernah tengok iklan cite ni kan tv kan?
macam best je ,tapi title die ni macam lebih kurang je dengan 'bini - bini ku gengster'  ,dah macam takde title lain je..
jom lah layan trailer die ..
 


 
 macam mane ?mcam best kan?cerita di bakal di pawagam 7 jun ni,alah khamis ni je..
urmm..kejap - kejap ..ade lagi satu cerita yang akan di tayangkan pada tarikh same ..cerita jalan kembali bahsia 2 ..haaa ni aku paling nak tengok,sebab yang first dulu aku tengok cite nye best..
ni trailer die


best kan? ade zizan !!! haha ..mesti lawak kan?
 
 
mesti bersaing cerite ni kan?keluar pada tarikh yang same..tapi kalau korang pergi tengok wayang ..korang pilih cerite mane ??
 
PERHATIAN : korang nak lomo atau domain free? klik SINI !! (cepat sebelom khamis ni) 
 

Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

2 comments:

Lily Puteh said...

nak tgk dua2 sekali , mesti best :)

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

blupblup..cite baru lagi ... hmhm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...