buat duit di blog

Views




 
korang tau ape tu churp - churp??
kebanyakan blogger da tau bende tu..,tapi ada jugak yg tak thu...contoh nye budak2 yang baru nak kenal2 dengan dunia blog nih..

sebenarnye churp - churp tu lebih kurang je dengan nuffnang (iklan secara online) ..cuma churp - churp la yang lagi mudah dpt duit ..sebab bende ni senang je..kita cuma tolong share iklan churp - churp tu sampai ada org nak klik..,sekali klik je kita da boleh dpt hasil nye..so korang kene rajin - rajin la promote kt orang..

lagi satu ,iklan ni bukan saje boleh promote kat blog ..kt facebook,twiteer,yahoo,..mana - mana je la..semua boleh..

korang tengok macam aku punyer ni..
 



memang la ciput je..rasa nye nk beli beras pon tak pass ni..huhu..aku pon baru je daftar..tak sampai sebulan pon..

tp kira ok la..boleh buat duit poket..ada orang tu sampai cecah 1000 lebih..siap boleh beli samsung galaxy tab 7.7 lagi ..

ape lagi jom la daftar..!!!
korang jangan risau..daftar bende ni tak pakai 1 sen pon..
just isi profile..lepas da cukup masa..duit pon da banyak..ape lagi cashout la..mybe dalam sebulan kemudian churp - churp akan hantar cek ke rumah korang..


haa..senang je kan..??
 


JOM DAFTAR SEKARANG
 
 

Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

3 comments:

mia laily said...

tak pahamlaa churp churp tu macam mana, ajar bole?

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@mia laily sy jawab di shoutbox awk..

syuhadabahari said...

hai ainie:) macam mana nak ltak link yg di copy tu dlm blog? sy xdapat buat lah:'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...