jom pakai pembersih mulut Listerine

Views


 
 
hye ! korang tengah buat ape tu ?? dah nak tido ke? hehe..nanti jangan lupa gosok gigi dulu sebelum tido tau!!..
haha..saje nak tanya ,korang pernah ke pakai pembersih mulut ?? alaa.. benda macam kat bawah ni haa..

campaign image

best tak? ape rasa ek? aku pernah pakai mase kecik - kecik dulu , tapi time tu tak tahu pape ..main bedal je..
sekarang ni pon aku just gosok gigi jek ..
teringin lerr nak try pakai ..
sebab setahu aku , memberus gigi je tak mencukupi. masih ada kuman tersekat di bahagian celah-celah antara gigi dan menyebabkan gigi berlubang. untuk melengkapkan rutin penjagaan gigi, kite juga kene berkumuh dengan pembersih mulut selepas menggosok gigi untuk membersihkan bahagian celah-celah gigi yang sukar dicapai dengan sekadar menggosok gigi.

 lagi 1 ,jenama  Listerine Natural Green Tea yang baru, diperkaya dengan ekstrak teh hijau semula jadi dan dua kali perlindungan flourida membantu mencegah gigi berlubang. Ia membasmi 99.9% kuman dan memberi penjagaan mulut yang menyeluruh!

Dengan penjagaan mulut yang sihat, kita ada lebih sebab untuk sentiasa melemparkan senyuman ikhlas dengan penuh yakin

nak tahu lebih ?? klik je LISTERINE NATURAL GREEN TEA


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

2 comments:

Mrs.BuduBilis said...

HAHA entry yang bermakna tp kelakar... sy pernah rasa tp sakit rahang la masa kumur tu :D

Riena Haiqal said...

saya sampai sekarang masih guna ni listerine.. tapi yang warna biru.. rasa sejuk jer.. (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...