tamat sudah segmen AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS

Views



 
 
alhamdulillah .. tamat jugak segmen 'AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS' ni ..ramai jugak yang join ..dalam 58 peserta kot..semua tu sy dah follow kan? korang pulak macam mane? dah abis follow semua??kalau belum ..pergi cepat abis kan!! hahaha..
aku nak ucap terima kasih lah kat korang ...sudi jugak join segmen aku yang ntah pape ni..hehe

oke seperti yang di janji kan, topup rm10 untuk top refferal kite kan? hahaha.. nak tahu sape?
 
 
 
 
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

betol - betol nak tau sape yang menang ke?

_
_
_
_
_
_
 
sabo - sabo  (^_^)
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

hehe..jangan kecewa tau !

_
_
_
_
_
_
_
_
_
_


haaa ni die pemenang kita..

tarrrrraaaaaa...


klik untuk tumbesaran yang sihat!

hahaha ..taniah awak!! best nye menang topup..10 ringgit pulak tu ..
syok lah nanti nak gayot - gayot dengan pakwe..hehe

ok ..tolong hantar email kat gadiz_blog@yahoo.com tau ..kite cuma bagi code topup je ..pandai masokkan sendiri kan?

(saya bagi tempoh 2 hari,kalau takde respon ,hadiah terpaksa ditarik balik,sorry!!..tindakan kejam ini bersebab) ^___^




Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

3 comments:

hawa said...

waah :) kak niera menang ::
tahniah XD

aisyah humaira' said...

alhamdulillah..tak sangka pula..hehe :)
dah hantar email dekat awak..
kalau tak terima mention ea :)

aisyah humaira' said...

alhamdulillah..
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/pemenang-top-referral-segmen-ainie.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...