malam pertama dengan spender

Views


 
hahaha..jangan ingat entry ni 18sx ,disebabkan tajuk merapu kat atas tu ..hehe
sebenarnya nak story sikit ,semalam first time amer tak pakai pempes time tido..ok,memang rasa cuak gile r ..tp teruskan jugak niat nak ajar die tu..(yela sampai bile die nak pakai pempes je kan?)


so kitorang ajar die kencing dulu sebelum tido ..then ajar die bila die rasa nak terkencing,bangun pastu kejut aku.. tempat die tido tu pon aku alaskan toto kecil siap dengan alas getah lagi..so kalau die terkencing pon takde la teruk sangat basah die tu...
bila dah time tido tu ..ya allah ..punya lah risau aku mengalah kan risau kehilangan anak ..golek sana golek sini ,tak boleh jugak terlelap mata ni ,bile tengok mr hubby ,"huh! dah terlelap dah ..senang nye! tak risau anak die terkecing ke?" then bile toleh tengok amir, "ni lagi sorang! nyenyak nye tido ! nanti nak kencing tak tersedar pulak"
aku tetap perhatikan amer..last - last ,dalam risau - risau tu ,,tertido jugak aku..hehe..

gambar cilak dari google

bila dah pagi..sedar - sedar..aku teringat ..tadi malam amer tak kejut aku lansung pon..bile toleh sebelah..tengah sedap tido lagi..aku raba - raba spender die..fuhhh lega !..budak ni 1 malam tak kencing?..terus kejut die bangun then suruh die kencing kat bilik air.. ^____^

weeee ..alhamdulillah..lepas jugak untuk hari pertama..tapi malam ni? adoiiii!!..
 korang klik la --> SINI  untuk susah payah aku ni ..hehe trima kasih..
NOTA KAKI : susah jugak nak ajar budak kencing/berak kat bilik air ni ..hurmm..besar rupanya pergobanan ibu ..


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

2 comments:

Aisyahhhhh said...

Wow, da kawin rpenye. Haha :D

si gadis melayu said...

eh dadh kawin ye. ihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...