fiffy natasha kini berubah

Views


 
 
korang kenal fiffy natasya ? ala budak ni tak famous mana pon .. kalau korang perasan dia ada berlakon dalam cerita vanila coklat , sebagai kawan zara ..

try korang tengok gambar dia kat bawah ni ,mesti korang terkejut !!

 ni masa fiffy berumur 6 bulan


fiffy pernah masuk kumpulan nasyid

time zaman persekolah 

manis je ,time dia bertudung kan?

fiffy mula berubah


sampai ada orang dakwa fiffy bukak tudung untuk popular

nak tahu dia jawab ape?

“Hakikatnya, dalam kehidupan sebenar, saya memang tidak bertudung. Cuma kebetulan ketika zaman kanak-kanak saya pernah memakai tudung kerana terlibat dalam projek lagu-lagu kerohanian.
“Saya tidak perlu hipokrit dan mengakui saya tidak bertudung. Jadi dakwaan yang mengatakan saya membuka tudung semata-mata untuk menceburi bidang seni adalah tidak betul,” katanya

BIODATA FIFFY NATASHA ABDUL SUHAIMI

Nama Panggilan: Fify @ Fify Natasya Kawaii
Tarikh lahir: 26 April, 1993
Asal: Kelantan
Pembabitan seni: Sejak usia tujuh tahun menyertai kumpulan nasyid Wardah menghasilkan tiga album iaitu Mari Belajar Jawi, Mari Belajar Doa dan Mari Belajar Sembahyang.
Pernah berduet dengan Nassier Wahab dan Elly Mazlein menerusi lagu raya, Sketsa Di Pagi Raya.
Drama: Sephia (TV3), Misteri Syakila (TV3) Vanilla Coklat (TV3)
Filem: Cinta Kolestrol, I Know What U Did Last Raya.
Peperiksaan: Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR), 4A 1B.
Penilaian Menengah Rendah (PMR) 7A 1B.


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

5 comments:

Riena Haiqal said...

tak sangka kan.. kan lebih cantik lagi bila dia bertudung daripada nak tengokkan tubuh badan dia kat semua orang... biarpun nak popular...

[ Yuyu Atiqa ] said...

ohh.. dia 19 tahun ek? I thought sama umur.. haha.. :D

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@Riena Haiqal ermm..terkena kejutan budaya kot..pengaruh gaya kawaii

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@[ Yuyu Atiqa ] hehe..umur kamu berapa? dia sebaya sy,tp nmpak dia lagi matang kan..macam 20 lebih ..

Tyra Faiera said...

huuwaaa!! I thought her age above 25!! nampak macam orang dah besar sgt.em em. Kalau ye pun free hair bukan sebab glamour, aurat tuh beragak agak lah. Kesian la dekat bakal suami nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...