boboiboy musim 2

Views



 
 
 
 
mesti korang da tahu kan ,tak lame lagi boboiboy musim ke - 2 nak start ..yeahhh..tak sabar nak tunggu !!
hehe..oke aku ngaku walaupon aku ni da jadi mak orang tapi aku still tengok kartoon tau ! selalu tengok kartoon sama - sama dengan amer ...(anak aku peminat no 1 boboiboy) hehe sambil - sambil tu boleh hilang kan tension ..

urmm..tadi aku usha - usha youtube ,pastu terjumpa pulak video boboiboy musim  ke - 2 (promo)

jom layan sama - sama


cerita nie start 27 Mei, hari Ahad, pukul 7 malam hanya di TV3 taw..pastu dah ada karakter baru ..Entah apa power karakter baru tu ,tapi ape pon gopal tetap di hati aku ..hehe..lawak dia best !!!!

NOTA KAKI : aku suka gopal ,korang pulak??


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

4 comments:

ejulz said...

comel gak cite ni.. hehe

izan mama mia said...

tengok katon mmg tak boring..tgk pula ngan anak lagi best kan...

Riena Haiqal said...

anak saya memang suka tengok katun ni... dia paling suka dengar lagu boboiboy ni.. :)

Masz Sidek said...

heheh... sy pun layan kartun gak bila ada masa... kadang2 lebih seronok melayan kartun dr cerita lain... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...