kenapa macam ni..?? help !!!

Views


 
 
baru je lepas abis blogwalking segmen yang aku join tadi..
tibe - tibe ada satu bende buat aku hangin betol la..
 
bende ni ha..
 
 
setiap kali nak follow je ..,mesti kluar bende ni..
hishh..mengangu betol !!..tau la aku ni rajin blogwalking..erkk.."ok aku perasan"

korang penah kena macam ni tak??

NOTA KAKI : ADA SAPE - SAPE BOLEH TOLONG??


Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

2 comments:

SUPERGIRL said...

penah.. byk kali.. x tau nape.. tp tulis je lah ikut word tu.. nk wt cm mne kn :)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

@SUPERGIRL erkk..tapi kalau selama nye macam ni ..boleh hilang mood nak blogwalking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...