free simple header

Views


 
 
oke ,hari ni aku tertibe rajin pulak nak main edit - edit ni ..
so teringin la nak bagi freebies kat korang ..
lagi - lagi pade new blogger tu ..

urmm ..or pada sape - sape yang takde photoshop nak edit - edit tu ..korang amik je la header kat bawah ni..

mari pilih - pilih .. free - free je ni..pilih - pilih !!! (dah macam penjual kat pasar da)
 
" KLIK JE UNTUK SAVE "





amacam ?? ok tak?? cuma ni je yang aku sempat buat ..nanti bila - bila ade masa aku buat lagi k..

so selamat merembat ..

NOTA KAKI : harap jasa baik korang lepas amik header tu ,tolong bagitau yekk..jangan senyap - senyap jekk ..



Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...