ape boleh buat dengan RM10 ?

Views


 
 
tadi pegi check aku punye churp - churp ..

sekali tengok ek elehh ..10 RINGGIT JERR ??

aku rase ade la dalam 2 bulan lebih nak 3 bulan dah ,aku join churp - churp ni..tp baru 10 RINGGIT JERR ??

bukan nak kate aku ni tak bersyukur ..tapi aku baru je berangan - rangan nak CASHOUT DALAM TAHUN NI JUGAK!!!

tapi rase macam tak kan tercapai kot ..seratus kot baru boleh cashout..makk aii..kadang - kadang rase give up jugak..

TERNYATA ORANG ZAMAN SEKARANG NI TERAMAT SUSAH NAK KLIK LINK - LINK YANG SEBEGINI..

bukan rugi pon..dapat pahala ade r..(cehh..cakap orang,aku pon same..hehe..sebenarnye bukan silap diorang ,strategi kite yang kene baik bro..,baru orang tertarik nak klik. ,kite kene banyak usaha beb!!..chayokk2 !!)

tapi kekadang tu sampai kene guna cara jahat ..semata - mata nak suruh diorang klik ..
nak tahu cara jahat yang macam mane ??
alaa..yang sekali klik akan automatik kluar new tab tu ha...tapi tu guna cilok - cilok je boleh r ..tak boleh selalu ..kang kene banned tak pasal - pasal..


nak mintak jasa baik korang klik sini dan sini yek ,trime kasih you alls.. !!

sape yang tak tahu ape tu churp - churp boleh klik sini



Terima Kasih Sudi Membaca ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...